Reserveren bij Dierenpension Eelde

Met dit formulier kunt u online een reserveringsaanvraag plaatsen voor uw huisdier(en).
Na het invullen van het formulier kunt u het verzenden door op de verzendbutton te klikken.
U ontvangt dan eerst een automatisch reply, waarin de gegevens staan die u ons heeft toegestuurd. Ontvangt u geen reply- dan is het formulier waarschijnlijk niet verstuurd !
U ontvangt van ons per e-mail zo spoedig mogelijk antwoord op de vraag of er plaats beschikbaar is. Indien u niet uiterlijk 1 werkdag na het verzenden van de reserveringsaanvraag antwoord krijgt: bel gerust.

Lees de voorwaarden betreffende de verplichte entingen onder “uw hond komt logeren” / “uw kat komt logeren”

Bij verblijf buiten het hoogseizoen :

Buiten het hoogseizoen hoeft u geen aanbetaling te doen en kunt u indien noodzakelijk kosteloos annuleren. Betaling van het gehele bedrag gebeurt bij het afhalen van het dier, contant of per pin.

Bij verblijf tijdens het hoogseizoen (juli+ augustus) :

We sturen u per mail een overeenkomst, waarin o.a. wordt vermeld : de prijs per dag, de totale kosten en de aanbetaling. Controleer a.u.b. de gegevens.
Bij verblijf tijdens de hoogseizoenmaanden vragen we u een aanbetaling te voldoen ( € 25 per kat en € 50 per hond) en gelden ook de annuleringsvoorwaarden, zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden. De aanbetaling graag voldoen bij vooruitbetaling op IBAN- nummer NL51INGB0000895867 t.n.v. Sana-Vesta/ Dierenpension Eelde te Eelde.
Zodra uw betaling is ontvangen ( binnen 14 dagen) is de reservering van kracht. In de tussentijd houden we een plaats voor uw dier(en) gereserveerd.
De aanbetaling wordt bij het afhalen van de dieren verrekend. Betaling van het restantbedrag gebeurt bij het afhalen van het dier, contant of per pin.

Eenvoudig online reserveren

contact

CONTACT

Lugtenbergerweg 16
9761 VG Eelde

T: 050 309 15 90
E: info@dierenpensioneelde.nl